KIBRIS TÜRK SÜT ENDÜSTRİSİ KURUMU MÜNHAL KADROLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLA İLGİLİ KATILIMCILARIN DİKKATİNE

KIBRIS TÜRK SÜT ENDÜSTRİSİ KURUMU MÜNHAL KADROLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLA İLGİLİ KATILIMCILARIN DİKKATİNE

Kıbrıs Türk Süt Endüstrisi Kurumu’nun (SÜTEK) Yönetim Kurulu, Doğu Akdeniz Üniversitesi tarafından yapılan münhal sınavında “Yapılacak yazılı sınavda sınavı geçme notu 60 olarak belirlenmiş olup, sınavı geçenler arasından girdikleri kadrolar için alan sorularından ağırlıklı olarak en yüksek not alandan başlanarak her bölüm için açılan kadro sayısı kadar müracaatçının mülakata çağırılmasına karar vermiştir. 16 Nisan 2019 Karar no 61”
Bu sınav neticesinde alınan not 60 puanın üzerinde olduğu takdirde, geçer not sayılacak, geçer not alan sorularının ağırlıklı olması kapsamında değerlendirilecektir.

Sınava girecek müracaatçıların aşağıdaki konulara dikkat etmesi gerekmektedir.

Sınav 27 Nisan 2019 tarihinde saat 10:30’da DAÜ CL Binasında yapılacaktır.

Sınavda hesap makinesi dışında başka bir cihaz, hesap yapma kullanımında izin verilmeyecektir.

Cevap anahtarı kurşun kalem ile doldurulmak zorundadır. Aksi takdirde optik okuyucu tarafından okunması gerçekleştirilemez.

Sınava giriş hakkı, KKTC Kimlik Kartı veya KKTC Pasaportu ile ibraz edilmek zorundadır. Başka bir kart (ehliyet, kredi kartı vs) kabul edilmeyecektir.

Sınav süresi 120 dakika olup, sınavın yapıldığı odadan, sınav başladıktan yarım saat (30 dakika) sonra, sınav kağıdı teslim edilerek çıkılabilir.